Для мене любий дуже Ти!

Виктория Гребенюк Роженкова
Без тебе ніч дуже важка,
І довгий день наче мотузка.
Без тебе їжа не така,
Я наче зламана галузка...

І все дратує і до біса...
Щоб не робила все дарма...
Не заспокоює меліса,
Бо там де я, тебе нема...

Бажання всі в одному русі,
В одному напрямку думки...
Ми трішки більше аніж друзі,
Для мене любий дуже ти!
29 05 2022 р
Вікторія Г М Р