Positive

Лена Сахипьянова
Це безкрайня моя Україна,
Ніжна, лагідна Мати для всіх.
Посміхається вранці дитина,
Из кавярні - закоханий сміх.
Із веселкою ранок смакує
Сонне дерево, тепле гніздо,
Пташенят сонця промінь цілує,
И радіє водій у авто,
Що хвилину на тім перехресті,
Де у школу біжать  дітлахи,
Можно бачити прояви честі,
Та почуть, як співають птахи.
Із повагою і обережно
Кожне серце подяку несе.
Сила в тім, щоб любити безмежно
Відчувать, як пов'язано все.
Міць у корені -  дерево-красень!
Сила сходить з небес до землі.
Україна розквітнула з часом,
И радіють Дніпром кораблі.