двадцять четверте лютого

Бурундукъ Чипендейл
двадцять четвертим лютого назвали день не дарма.
двадцять четвертого лютого люта прийшла зима.
двадцять четвертого лютого у світ прийшло зло.
двадцять четвертого лютого в Украйну вперлось х*йло.
двадцять четверте лютого триває вічно с тих пір.
двадцять четверте лютого пазурі каже із нір.
двадцять четверте лютого, кажуть, вже літо прийшло?
двадцять четверте лютого холодом все пройняло.
двадцять четверте лютого, коли ж скінчиться зима?
двадцять четверте лютого, в мене вже нервів катма...