В рн сть

Бенджамин
Скелистої породи вірність
Хотів я на землі знайти,
Щоби повага та надійність
У прайді якостей ішли.

Щоб навіть у готелі смерті,
Куди б зненацька я попав,
Щоб навіть там не сумнівався,
Що хтось на мене би чекав.

Там з патріархами у кріслі
Від справ би всіх відпочивав.
І час, коли їм розповісти
Про вірність, я би вижидав.

Про відданість, що невблаганна
Немов могила. Наче смерть
любов всесильна і незламна
Вона мов та остання чверть.

І поки дев'ять три четвертих
ще не дорівнюють нулю,
Я буду вірність ту шукати
Я скелю вірності знайду.

 

 

25.05.15