А я до тебе серцем лину

Виктория Гребенюк Роженкова
Сьогодні дощ купав калину,
Ховались в стріху горобці.
А я до тебе серцем лину,
Всю волю держу в кулаці...

До тебе я в своїй уяві,
Лечу,мов пташка без вагань...
Минула поле,річку,явір,
На зустріч здійсненню бажань.

Усе чого душа попросить,
Для тебе,любий, принесу.
Мені для щастя ти,і досить,
І не злякає душу сум...
2 06 2022 р
Вікторія Г М Р