cонечко

Галина Печерских
Ти ж моє сонечко чарівне -
Самий найкращий в світі син!
Рости щасливим, дуже сильним,
Хай тільки-но настане мир!

Живи, рости і знов всміхайся,
І грай в футбол або хоккей.
На краще завжди сподівайся,
Хай буде все в тебе «О’кей»!

Ти ж моє сонечко чарівне,
Радієш ти - радію й я,
В тобі мій сину є причина
Всього мого зараз життя…