Minu relvad on s nad!

Константин Иванов 74
Minu relvad on so-nad
Minu kaitse on jutt
O:o:s sa:ravad silmad
Ka:es tabatud vutt
Taevas rebitud pilved
Pommiva:rin on maas
Keegi u:tleb et so-da
Maad puudutab taas
Aga kaitseks vaid so-nad
Taevas lehvitab vutt
Ja:rsku teen lahti silmad
Oli unes se jutt

18.04.2022

NO WAR!