Як банально!

Елена Полищук -Зелинская
Стигне   кава  гаряча  у склянці
Гей, а навіщо  дружині  Олянці
Дарувати в тенеті квітки?
Шкода!Мабуть  в'яне  дарма  та врода,
Бо то іншій коханий   дарує  листи.
Напоказ,  геть відверто й відкрито
Час знаходить для інших завжди.
Одне слово, одна   вікторина
Як  банально! Не кума, не   Марина!
І не  Юля, не Галя, не Валя-
Слів  немає! Пустки! Пастки!
Шось спадає з  очей пекуче 
По обличчю  стікає   додолу
Мабуть   той гандольєр  в гандолі
Переплутав якісь   береги.
Білий  берег далеко в тумані
Те  життя, як  індійське   кіно
Берег   чорний  рукою близенько
Боже  мій! А чому?  За що?
Тихий вечір  впадає  в довгу  кому
І   несуться  хмари -думки
Заспокойся! Віджени  оскому!
І прости!  І біжи! І стирай мости!
*****
Пам'ятай!
Людина має бути, перш  за все  людиною!
Тікай від тих, хто в вовкулаки  обернувся
Бо там   в душі нічого кроме іклів не залишилося!

Фото  с Интернетресурса.