Огненные цветы

Елена Полищук -Зелинская
 Світ  дивний, неначе  сон.І всі грають  за різними  правилами.
 Гниди!   Знають, що   кінець  темряви прийде   і вона зникне!  Надіються,але  ж не з тим  результатом, якого хотіла Світова  Коаліція. Ні панове, розрахунки не ті, помилилися в часі. Цифра   є світлоносна.  Не блефуйте, бо   той блеф ще   довго буде розвіватися по усій Європі!
Хочете   закрити очі на правду?  Хочете  брехню за правду видати, та та брехня Вас  поглине, засосе в трясину, і тоді королі стануть  безпомічними простолюдинами. Заграва звисає   і пахне   сіркою, далеко за просторами дозрівають вогняні  квіти.
Сліпець не побаче, а глухий не почує, та  скоро перемісяться  народи та просіються.
   Поводир   веде  людей на   смерть. Великий стане малим, а малий  недорослий  розквітне та позбирає плоди.  Навіщо   гори пахнуть  димом? Бо   сині свинцеві троянди  пахнуть по осені грибами.