Раз очарована

Марина Перфильева
Раз очарована -
Разочарована.
Вера - сворована,
Вера - утрачена,
Щедро заплачено,
Бедная,
     Плач!

Не коронована -
Челядь дворовая,
Роком дарована
Доля горбатая -
Щедро заплатами
Шитая -
     Жизнь!