Нав жену зупин ть собаку!

Дмитрий Град
навіженну,зупинітьсобаку, сщоб не покусала з  переляку!
Тих куссає! , інших вщент   шматує, бо нічого їй це не вартує!

якщо б спільно діяли  відразу,то б і зупинили цю заразу!

Навіхенну зупиніть  собаку!
це вона лютує з переляку,
що її  підвісять на гіляку
Краші піки від такого сказу:
Зчасно упинити цю заразу!