Вхид до Раю

Анатолий Сергеевич Казаков
Вхід до мого Журавлівського Раю,
Кожного з радістю я зустрічаю,
Але, на жаль, від нашестя орди
Муза дорогу забула сюди.

Тож і не в змозі стріляти щодня
Орків  віршована зброя моя.

18.6.2022. рік
Харків - Журавлівка