Пераймальн к

Владимир Кушарев-Вода
Вынік
На пералік...
Гук як быццам
Бы
Выгук  з высілкаў неба
...Пакладзены роўна
брук...-
Як зкамянелая глеба...

Што каштуе
Цябе згадаць...
Шмат нязвыклай пяшчоты...
Я
Пераймальнік твой...
А далей ...турботы...турботы...

Я пераймальнік твой..
У тым, што не мае
Слоў ...
Я пераймальнік
Твой сабе
Паўтараю зноў...

Мяне супакоіць
Твой
Цень...
І па кроку
Хада...
Якая ў цябе
Завада...
На што
Твае крылы
Падобны...
Калі навокал
Зямля...


З ўсіх высілкаў -со всех ўсuлuй