Не рiвний бiй

Дмитрий Швидкий
Заєць став чемпіоном по боксу
у середній дитячій вазі,
а Ведмідь – чемпіон у дорослій
не згадати вже скільки разів.
Як замислять вони між собою
показати боксерський клас,-
хто із них переможе в двобої?
Варіантів багато у вас?