кожен день думками про

Галина Печерских
Я кожен день думками про війну,
і кожен день в чеканні перемоги.
Я кожен день думками про рідню,
там в окупації, вже місяці тривоги.

А скільки ще розтерзанних війной:
і сіл, і міст, життів! Ніхто не знає.
Руїни мрій покриті теж золой,
лиш попіл доль нечутно там вітає…

P/s
Я кожен день думками про війну,
І кожен день в чеканні перемоги…