***

Сергий Труш
Всі літери знялися в вирій...


Кров не тече більше по венах.
Все: зупинилось, - вічна мить.
Світ: далі в русі та проблемах...
Без тебе, в моїм серці - тліє, не горить.

Війна нас розлучила. Горе у мовчанні.
Звучать дві ноти: "до" та "після"...
Не всі, хто любить, зізнаються у коханні,
Турбота, - це найкраща, найщиріша пісня.


Тепер, ти - в небі, де й дрібниці видно.
Чекала ще до вчора, що покличу: "Альма!"
Не стримав слова, став тепер собі огидним...
Не повернувся... Не натиснув, вчасно, гальма.

Сумний поет ХХ сторіччя.
27 червня (по дорозі до Брвінова)та 10 липня (Брвінув. вул. Блонська) 2022