До того як пiду у небуття

Тарас Балицкий
До того як піду у небуття
Я би хотів зробити щось для інших
Аби не шкодувати про життя
Яке прожити можна було б ліпше.

Хоч щось я би злишити хотів
Хоча б і тихий спадок невеликий
До того як мене на самоті
З собою в небо ангел не покликав.

Я би хотів принаймні просто бути
Людиною простою, не взірцем
І щоб мене зірки могли почути
Коли в думках перекажу їм це.

Ви чуєте, зірки, безкрайній всесвіт!
Я відчуваю все на світі і люблю
У дивовижному процесі із процесів
У тихім спокої без гучного жалю.

2022