Почати ранок в укриттi

Сергей Сергеевич Радченко
Почати ранок в укритті,
Коли все знову так раптово.
Це наче пісня у житті,
Або чиясь лиха промова.

Блукають пішки сміх та плач,
Торкання нервів як в системі.
А хтось сьогодні грає в м'яч,
І рухи, погляди окремі.
 
А хтось не відчував жалю,
Коли прийшов до естафети.
Даючи подих кораблю,
Та випустив на гру ракети.

Закінчити свій день в пітьмі,
Де як завжди буває людно.
Колись і ми були дітьми,
На березі чекало судно.

І перевізник як колись,
Запрошував  лиш тих хто хоче.
В життя занурювались скрізь,
І п'яти знову залоскоче.

Тримаємось ми не в раю,
Ми люди і це наша справа.
Всі переможемо в бою,
Бо перемога гарна страва.
(12.07.2022)