А сонце сходить

Галина Печерских
А сонце сходить, ранком знову сходить.
Так, наче вчора й небуло руїн.
Я знаю, знаю - «все проходить»
І в світі безліч є мирних країн.

Багато, так. Але ж, то в  Україні
Іде війна - і у мені вона.
А я живу новинами руїни,
Де кожен день обстрілюють міста.

А сонце сходить, божевільно сходить,
Так,  наче вчора й небуло війни.
Хай кажуть інші: «все проходить»,
Але ж, чорніють спалені хати…