Роздуми

Токарева Анастасия
Я довго думала: чи варта правда того,
Що ми нiколи не побачимо близьких.
I, чи гармонiя, досягнута у всьому,
Стосується i тих, вже не живих?..

Небачимо чимало ми. Вiдомо,
Що в свiтi нашiм вже давно не вiсник мир.
Гуляє вітер вільний в полі, в вільнiм полі...
Я дуже хочу бути вільна як вони.


2009 год