Не вспоминай меня на украинском

Токарева Анастасия
Не згадуй мене бiльше, нiколи, чуеш, залиши це.
I не приходь у дім мій ти, під вікнами не стій.
Благаю, не пиши мені ти бiльше нi рядочка:
Я інша...вже не та і стук не той в груди.

Серця не щимить бiльше з погляду одного,
Що хочеш ти, не поверну, пробач мені, пробач.
Колись не дарував менi ти жодного таночка...
Не розумів, а зараз... розплати час настав.

Жодної посмішки чи лагідного слова
Від мене не почуєш ти і жестів не тлумач.
Помилкою було кохання до труни то,
А зараз вiльна і політ пташок зі мною, бач.

Не повернуся, вiльна наче пташка,
А ти залишишся навіки на землi.
Не згадуй мене, не хвилюйся, я не плачу,
Доросла, бач, і блиск в очах вже не такий.

 2010 год