Коли в душ ти Укра нець

Сергей Сергеевич Радченко
Коли в душі ти Українець
Всі бачать це заздалегідь.
Недоторканим є мізинець,
Та погляд що зупинить мить.

Коли біда приходить, плаче,
Так важко сіяти цей сум.
А посмішка це крок до вдачі
У вухах кольоровий шум.

Жовто- блакитний вдень та зранку,
Пісні співає як болить.
Працює в полі на світанку,
Та зараз не спокійно спить

І незважаючи на мову,
Є непокірним наш народ.
Один міцний великий човен,
Який не бачить перешкод.

( 22.07.2022)