Я Бажаю Батьк вщина Тоб

Марина Захаренко Венглинская
Я Бажаю Батьківщина Тобі
Радості Повний Край
Я Бажаю Батьківщина Тобі
Хліба Великий Коровай
Щоб Квіти Розквітали
Щоб Діти Росли
Щоб любили друг друга
Серця
Будь щаслива
Україна
Мати Моя.


S.M.