Липи цвiтуть

Рая Легкая
Мій двір прекрасний, як завжди у літку.
І липи височені так п"янко цвітуть.
Аромати настільки насичені,
Голову дурять, у мрії ведуть.
Так кожен рік чекаємо на це цвітіння!
Завжди буває радісним воно,
Але сьогодні захмарено війною...
Новини звідусіль,що ворог топче землю
та поливає кров"ю.
Ракети та гради знищують усе.
Але дух наш незламний
Від старця до хлопця.
Якщо дитина у дев"ять років,
Продає улюблену іграшку,
Допомагає країні у таку  скрутну годину,
То за нами перемога
І майбутне буде славним у нас.