Це не сон

Ксана Поликарпова
*Тримтять руки і бетон,
Цвітуть квіти мінних зон.
Мамо, це не сон.
Океан Ельзи «Квіти мінних зон»

Нажаль, не сон.
Сирени й ракети,
і кожен день — шматок мого життя,
який сховає скриня забуття...
Хіба таке є мрією планети?..


23:04
01.08.2022