Роздiляе нас Бог I час

Виктория Гребенюк Роженкова
Розділяє нас Бог і час


Не тримай мене про запас,
Я далека тепер від блуду...
Розділяє нас Бог і час,
І вертатись я більш не буду...

Зрозуміла усе давно,
І тобі зрозуміти вже варто...
Ми з тобою не у кіно,
І кохання це теж не жарти...

Нам судилось пізнати гріх,
Не сховатись душі від болю...
Всі страждання від дум своїх,
Але я нас обох відмолю...
4 08 2022 р
Вікторія Г М Р