укр 10 вiрою служити

Радужное Тело
Та  що ви люди   наробили  на цiй дарованнiй землi?
Ви  пекло  справжнє  породили  та  кровожаднii  думки.
Поля  на  що  перетворили ? на  них  страшеннii  вогнi.
Не  має  мiсця  для  пшеницi - на  них  є  тiльки   бурьяни.
Чому  в  душi  не  має  правди - нема  за  неi  боротьби?
А   лише  тiльки  вражiй  гомiн   затьмарив  свiтлii  думки.
Те  горе  лихо  нас  спiдкало,  бо  прийняли   вiд змiя   жало.
 Воно  вам  душi  раздира-  i   неiсцiлена того    душа.
Моiй  землi  нерiднi  дiти  все  що  було  вже продали.
Вже  шириться  земля чутками -  лунає  звiстка  по  землi.
Що  вмерла моя  рiдна  Украiна   ii  на  картi    не  знайти.
Так  зупинiть  цю ворожнечу !  вiд смертi  щоб  уберегти .
 Серця  в вас  робляться  нiмими      -  не чути вашоi   душi.
Печаль приносить  серцю втому –душi  великую журбу.
Я з вами  сльози  проливаю - в них  Богу  Славу  воздаю.
Дитя  щоб  Украина  народила  та  й  ВОЛЮ  СЛАВУ набула.
Лiлеєй  бiлой  розквiтала   добро  у  свiт  цей  понесла.
Бо  в  серцi  маю  подих  Бога,  що  пiднiмаэ  до  гори!
Вiн   закликае  до свободи  та до священнiй  боротьби.
 Щоб  люди    Господа  згадали  на грiшнiй   проклятiй  землi.
Щоб  пiсню  братства  заспiвали  у себе  вдома  тай  на  чужинi.
є по мiж вас    серця  розкутi   -що прагнуть   ВIРОЮ   служити.
Щоб вiдродилась Украiна ,в пiснях  що  буде  чути  навкруги.
5 072022
ВОЗДАЮ  по УКР.-  ПiДНЕСУ .  Однако,   слово  ВОЗДАЮ  дает  более  широкое  представление  об этом  действии  (  ВОЗЗВАНИЕ  К  ВСЕВЫШНЕМУ ).