У парку

Валентина Вересоцкая
У парку деревця зеленіють
Осока і тополя рясніє
А верба розпустила волосся
Мов дівчини розпущені коси
Ось берізка рясна білолиця
До криниці схилила обличчя
Щоб напитись святої водиці!
Спозаранку причепуритись!
І біліє ясним літнім цвітом
Сонцем лагідним ніжно зігріта.
Парк засяяв промінчиком  зранку
Мов затіяв ранкову зарядку!
Зашуміла листва. Загуділа!
І пташина у вирій злетіла!!!
Ось така рання літня забава!
І Планеті! І людству слава!
Що в дарунок дерева зростили!
Для народу в парку посадили
Погляд радують зеленню. Милі!
І зростають рясні і щасливі!

9.08.22р