Антинiч фа-мiнор

Александр Приймак 1
Анти... ніч
 (фа-мінор)

Коли здригається підлога?

то відчуваєш: мить до Бога!..

і без усякого зв'язку -

"Дожити край життя ... в візку?!.."

Мерщій - тривожную валізу..." -

майданить серце із заліза!