Навiщо вам чужий вiгвам

Левиа
З лукавими ,та по лукавству їх
Що сіяли хай пожинають.
Бо знають,що лукавство гріх
Від нього і не відступають.
Злоба, перелюб, лихослів'я,
Ненависть,завидки і блуд,
Користь гниле від того сім'я -
Багато хто ось так живуть.
А хочуть добре пожинати;
Любов і радість,і тепло.
Та те,що сіяв будеш жати
Лиш тільки те що проросло.
На двох стільцях вам не всидіти
І не служити двом панам ,
Якщо ми Божі точно діти,
Навіщо нам чужий вігвам?