укр 15 сватання

Радужное Тело
Ой у гаю  пiд  вербою  дiвчина  радiэ.
Вже  сватiв  до ней заслали - серце  звеселiло.
Моi   славнii   брати  менi в тiм   допомогли.
Буду  жити як  багата , буде  повною  I  хата.
Срiбло  золото  в нiй буде   про  жебрацтво  вже забуде.
Вiдбудую  в собi храм  - знати  буде  увесь  край
Як  дiвчина  молодая  чоловiка  вибирала.
Гарний  парубок  з  сумою  знаэ  панськую розмову.
В сумцi   грамота  така-  пише  кожен день  вiрша.
Що напише , то  читай –стане   серцю  наче  рай!
Вiдродилась Украiна  та  бiжить  скорiш  до дiла.
Бо  iй  треба  людям  дати , що  душа повинна знати.
Дав  iй Боже  кращу  долю - знайти  воду ту  прозору,
Що вiдновлює  серця - щоб  радiла  вся  земля!

14082022