15 Орел вже пiднявся

Радужное Тело
У небi  високо орел вже лiта.
Усiх  дiточок  вiн в єдине збира.
Пiд сонцем  хмариною в небi з’явився-
Щоб  промiнь  вiд сонця  у  нiм  проявився.
Вiн  землю  крилом  покрива-
 Усiм щоб  Нове   нам  дала .
Та доля велика  - скажiть вiдкiля?
Що  прагнуть  до  неi людськii  серця.
У просторi  думка  себе розкрива-
Якщо  є у свiтi   гарячи серця.
Земля народила широкоє  поле-
В нiм  бiга  дитя  босоноге.
А небо нам простiр для думки  дало.
Щоб ми пiзнавали - а ми   тепер хто?
Нам треба  думками у небо пiднятись.
У Бога   про  правду  весь час  дiзнаватись.
Пiзнати  нам   кращую  долю землi-
Ми  довго  до неi  шукали  шляхи  .
Народжує  в  серцi  велику красу.
Нам   допоможе  впiймати  волну.
В нiй подається  нам вчення  вiд бога,
Що  нас  виводить   за нашi  пороги.
Ми вiдновили  нiмii   серця.
Заговорила  до нього    душа.
Свято велике - свято для нас!
Чуємо  те, що  вiдновить   всiх нас. !!
12 08 2022