Паляниця

Бурундукъ Чипендейл
Їли хлопці у криниці
дивно-білі паляниці,
ще й суниці та чорниці,
та цукерки з цукерниці.

Коли бачать - блискавиця
біля рейок залізниці.
Враз схопив свої рушниці,
всі побігли те дивиться.

Бо то вам не абищиця,
не дрібниця й не дурниця...
Бачать хлопці, то дівиці,
ще й красуні-чарівниці,

що танцюють на дзвіниці
(що стоїть близь залізниці),
розмітав свої спідниці,
що купили у крамниці...