Вам не збагнути

Татьяна Олексийчук
Пірвали небо, дУші роздерли,
Вони гадали що ми померли.
Вони гадали нас легко вбити,
А ми хотіли лиш вільно жити.
Палало небо, в сльозах ікони,
Навіть безбожні били поклони.
Той хто не вірив у Бога, просить:
Дай Боже миру, біди з нас досить!
Земля стогнала під вражим катом,
Святі волали, до орків, матом.
Вони сліпії, вони не чують,
Міста і села кати ґвалтують!
Їм без різниці дитя чи матір,
Та нашу волю не подолати!
Ми справжні, добрі, гостинні, мирні.
Нас не зламати - ми духом сильні!
Херсон і Харків, Одеса-мати.
Нас не навчили лише... прощати.
За сльози мстити ми будем люто,
Ми духом сильні, вам не збагнути!

Пірвали небо... дУші розбиті,
Але ми сильні... якщо й убиті.

Таня Алексійчук.