Беларусь. На конкурс

Кондрат Тихомиров
Беларусь - маё сэрца ад краю да краю
Неба сiнь, медам пахнуць лугi
У крыштальныя росы палi паглядаюць
Я iду па шчаслiвай Зямлi.

Дзе пяшчотныя песнi вятры напяваюць
А вяселкi усмешкай абдымаюць прастор
Дзе буслы у сiнiм небе свабодна лунаюць
Дораць шлях у бясконцасць да зор.

Звычай продкау, сям'ю, свой народ паважаю
З верай смела наперад iду.
Толькi тут я спакойна сябе адчуваю
Толькi тут я свабодна жыву.