Нав що? Не знаю!

Боровский Владимир Анатольевич
Навіщо? Не знаю!І втриматись важко.
Щоб сльози мої не текли.
В цей день я прокинувся
Різко та тяжко
І різнились дуже думки.

Завжди були єдними
Разом спілкуючись
Готові на зустріч іти
Але ви зламали усі ті взаємини
Ви-захотіли війни.

Ніколи би ми не посміли напасти
Бо в нас завжди мир і любов.
І в нас цю любов вам ніколи не вкрасти,
Бо в нас Українська лиш кров.

Ми щирі в коханні і дуже відверті
Тому не робіть ті гріхи.
Надія живе,що ви також у смерті
Не бачите сенсу,як ми.

.