Считалка на английском

Наталия Мурзина
One, two,three, four, five, six, seven,
I can count till eleven.
Zero, one, two,three, four, five,
I can count very nice!
2014
©H.M.

Zero,one,two,three,four,five,
I can count very nice.
Six, seven, eight, nine, ten,
I can count very well!
2014-2022
©H.M.

Раз, два, три, четыре, пять,
Я уже учусь считать.
Шесть,семь, восемь, девять, десять,
В счете делаю успехи.
2022
©H.M.