Коза - дереза

Валентина Вересоцкая
Коза-дереза по лугу гуляє
Травицю щипає
А бабуся молочко
В глечики зливає
В тарілочку котику
Собачці у мисочку
Дідусю зварила кашку
Помастила трішечки
Пийте! Їжте звірята!
Коза спритна і завзята!
Молочка дає багато!
Для звіряток справжнє свято!

 22.08.22р