Воля, незалежнiсть, сила

Ксана Поликарпова
*З Днем Незалежності, Країно!

Чього у нас бракує? Зла й смути.
Не соромно за дії та слова.
Ми можемо весь світ перевернути
І подолати найстрашніший жах.

Чього у нас достатньо? Сили, волі,
Поваги, незалежності, надій.
На всіх ми поділили пуди солі
Для того, щоб дістатися до мрій.


23:28
24.08.2022