А у рiчцi при долинi

Ангелина Длинка
А у річці при долині,
засміялись небеса,
а у неї очі сині,
неймовірная краса!
А долина пахне цвітом,
в літню лагідну пору,
і збира в отавах літо
перли, ті у них тонуть.
А ми підемо гуляти,
по долині, милий мій,
І очам твоїм сіяти,
і рука в руці твоїй...
Волошкові твої очі,
у них тонуть небеса,
в таємницях ції ночі,
зірка вістку нам несла!
...А у річці при долині,
засміялись небеса!
Щастя шлють дочці і сину!
Ось де Господа краса!

25.08.22р.