Любов моя

Елена Тей
За небокрай піду шукати
Свою любов світ за очі.
В смарагдових гаях гукати
Буду її одну дні і ночі.



Відчую раптом, це вона,
Вона одна, вона безмежна,
Мов стрімка, гірська вода -
Любов моя, моя сердешна.