Стихи на азерб. языке

Ильгар Сахратов
Seni ;a;;r;ram gecelerime,
Seni sesleyirem tenhaligima,
Senchin oxudu;um sheirlerime,
Seninle tapdiqim rahatliqima
;ndi biganeyem, indi ozgeyem.

Sensiz ushuyurem gecelerimde,
;sti qucaqinda isindir meni.
Men qeribsemishem nesh'elerinden,
Gel, yeni hissl;rl; qizindir meni.

Seni chaqirirem gecelerime,
M;n eshq badesiyem, ich meni butov.
Qoshul qemkerime, qusselerime,
Yar, doqra qelbimi, bich meni butov.

Qarishsin qan;m;z bir sherab kimi,
Deyishim sheirimin m;vzular;n;,
Sene tapshirmishdim axi bextimi,
Qaytar ;reyimin arzular;n;.

;tmish ;midlerim tap, yiq yerine,
Mehv olub baqchamin g;lleri gedib.
;mid g;llerinin men her birini,
Omur serf etmishem, illerim gedib.

Tekem sensizliyin kucelerinde,
G;zlerim qem chekir, sulanir menim.
Bextimin qaranl;q gecelerinde,
Kolgem etrafima dolanir menim.

Sensiz otaqima tenha girirem,
Hasretim  omrumu hey ba;a verir
Qaranl;q boshluqa xitab edir;m,
Divarlar sesime ;ks-s;da verir.