Осiннiй Рай

Ева Сокол 2
Там яблука, і персики, і сливи;
там сонячно, і тихо, і теплинь...
Адам і Єва. Голі і щасливі.
Хай так і буде, Господи! Амінь.
Осінні, сиві, сотні бід позаду,
всміхаються, неначе дітлахи...
Убережи їх, Господи, від зради
і доки не накоєних гріхів.
Наївні, попри біль від втрат минулих;
довірливі, хоч знають про брехню...
щасливі, наче про біду й не чули
і чуйні, пропустивши маячню.
Тобі відомі, Боже, їх слабИни,
пиха, вразливість, напади страхУ...
Адам і Єва - дві малі дитини,
не дай до них наблизитись гріху.
В Твоїм Саду і яблука, і сливи,-
дизайн святих нетлінних володінь...
нехай вони лишаються щасливі,-
Адам і Єва, Господи. Амінь.