17 жатва

Радужное Тело
Плаче  гiрко  Україна– Україна мати.
Як  сини iї  воюють з ворогом проклятым.
Позабули  дiти  слово , що казала  мати.
Не  шукайте  вiтра  в полi – вiн у вашiй  хатi.
Допоможе  зрозумiти –треба  як   любити.
Щоб   думками  багатiти – iстинi  радiти.
Вiдтвори  у собi  здiбнiсть - думкой мандрувати.
Слово  iстини  широке  в серцi  вiдшукати .
Хай думки  твої  як птахи  в простiр в вирiй рвуться.
Та  досягнуть  небо синнє  в нiм i розiллються.
Засiвай добром  у полi-серцем  що тут   зветься.
Нехай  вiтром    сколихнеться - хвилею  пожнеться.
Вiдроди  лани  широкi , що дощем  поллються.
В яких  душi  чистi зранку   Господом  знайдуться.