Соколики-орлята

Ева Сокол 2
Мої соколики, мої орлята,
за 200 днів ви - сОколи й орли!
Вам поміч шле сама Господня Мати,
під журавлине, голоснЕ "курли".
Мої синочки, ви мужАми стали,
у погляді - рішучість боротьби,
тіла, неначе із міцної сталі,
навчились ворога прицільно бить.
На кого не подИвлюся - Герої,
тавровані війною на рокИ!
Придатками до тіла стала зброя,
у зовсім молодих чоловіків.
Я вірю в вас, я - ваша мати сива,
бо 200 днів,- для мене 200 літ...
за вами правда, віра Божа й сила,
мої змужнілі соколи-орли!
Не за горами буде перемога
і синьо-жовтий стяг замайорить
на всю Вкраїну! Я молюся Богу
аби до цього дня мені дожить.
Я вірю в вас, бо 200 днів - не жарти,
щоби болотну зупинить орду!
Тому мені дожити, Боже, варто,
як та орда опиниться в аду
побачити й зустріти короваєм
своїх синочків, соколят- орлят!!! 
А потім можна на спочин до Раю,
як синьо-жовте вдЯгнеться Земля...