Казка про онучка

Валентина Вересоцкая
Онучок у гості їде
Так сумує він за дідом!
Дід з ним бавиться частеньно!
Він для нього найрідненький!
Бо на річку разом з дідом
На машині онук їде!
Керувати рулем вчиться!
У житті усе згодиться!
А бабуся завжди поруч!
Онучок для неї гордість!
В хаті їй допомагає!
Усе вміє! Усе знає!
На санчатах їде з гірки!
За горбом його не видко!
А бабусенька внизу
Стоїть в шубі на посту!
Швидесенько переймає!
Онучатка  обіймає!
Щоб буває він не впав!
Раптом не засумував!
Ручки й ніжки розтирає
Рукавички надягає!
Не пожалівся щоб вдома!
Бо картина всім знайома!

Щонеділі й щосуботи!
Їде він як на роботу!
До бабусі й дідуся!
От і казочка уся!

  12.09.22р.