Час

Татьяна Миняйло
Час не лікує, тільки можна звикати...
Але не кожен погодиться... і не на все...
Важко собі дихати забороняти...
А у минуле спогадів вирій несе...
Час не лікує, щоб там усі не казали...
Бути сильніше... Тільки коли і за кого...
Просто казати... а ви... саме ви виживали..?
І чи втрачали... і скільки... і скільки до того..?
Час не лікує, тільки можна звикати...
Але не кожен погодиться... і я серед майже таких...
Важко собі дихати забороняти...
Але так треба, щоб бути серед живих...