Ти наш щит

Орлов Евгений 2
Ти є наш щит,надія,наша сила,
Господь і Цар,Великий Отче наш,
Даєш,тим хто бажає,віри крила,
В людині бачиш доброту і фальш.

Втішаєш нас,лікуючи нам рани,
Що гріх наніс,вражаючи серця,
Ми гідні смерті,досить нас омани,
Та ми живем,по милості Творця.

І  Кров Христа,то є дорогоцінність,
Є сила в ній,змивати всякий гріх,
Даруєш Ти душі людській нетлінність,
Але в людей, це викликає сміх.

Не розуміють,не приймають Слова,
Серця жорстокі,в чому сенс життя?
Для багатьох, воно першооснова,
Тим дає Бог прекрасне майбуття.

Його прославте, Він є гідний слави,
І сповістіть, що Бог  проща гріхи,
Для того у Писанні є підстави,
Та стережімось заздрості й пихи.

Він є наш щит,надія, наша сила,
І лише в Нім є спокій для душі,
Молитви нам дає надійні крила,
Тож  поспілкуйся з Богом у тиші .
14.09.22.
© Євген Орлов