Я так любив

Татьяна Олексийчук
Любовна лірика.

«Поки я не любив, я сам теж відмінно знав, що таке любов.»
 /А.П. Чехов/
*******************************
Я так любив її, я так любив...
Що так ніхто не зміг іще любити.
Я дотепер напевне ще не жив,
На жаль, уже, немає коли жити.

Я б цілував, я б ніжно цілував
Атласні плечі, очі та долоні.
Я би усе на світі їй віддав
За наші ночі пристрасні й безсонні.

Та вже зима ступила на поріг...
На моїх скронях інеєм малює.
Я б все життя її одну беріг -
Ту жінку що мене ще так хвилює.

Вона як подих вітру, як весна.
Я б шепотів, у ніч, слова кохання.
Я б випивав усю її до дна...
Я би любив як вперше і востаннє!

Оберігав би ніжно її сни...
Вона б коханням була оповита.
На жаль не буде нашої весни,
Тому що вже немає коли жити.

Я так любив її... я так любив.