Не питай

Левиа
Не запитуй чом сумую,
Чом не спиться по ночам мені.
Не запитуй як живу я,
Де беру я сили для борні.
Не питай чому ридаю
І немає радощів в душі,
Лиш на Бога покладаюсь
Тільки Він порадник у житті.
До домівки серце рветься
І думками я щоденно там.
Вірю що війна минеться
І прийде Господня благодать.
Не питай чому душа стенає
І не спиться часто по ночах,
Світ в огні давно палає
А в матусь лиш туга у очах...